Crossover CT-1 Thinning

SKU
MI55
979,00
Winkelwagen Add to Wishlist
Deel

Kniptechniek

Thinning

Voorkeurshand

Rechts

Oogtype

Normaal

- CROSSOVER - 

"Een schaar die mijn gevoeligheid inspireert" (Whitney VerMeer)

Een nieuwe golf van haarontwerpen vindt over de hele wereld plaats die kappers en kappers overspoelt.

De cross-over-stijl, die een breed scala aan haarontwerpen combineert, begint zichzelf te vestigen als mainstream in de Verenigde Staten. Mizutani Scissors Japan heeft deze stijl overgenomen en een model ontwikkeld dat aan de behoeften van de stijl voldoet. Whitney VerMeer is een wereldwijde leider van seminars. Ze sloot zich aan bij de onderzoeksafdeling van Mizutani Scissors Japan en samen ontwikkelden ze de “ACRO CROSSOVER”.

Het optimale model voor de cross-over-stijl omvat:

een “stabiel gevoel” wat belangrijk is voor de techniek van “over-the-top” knippen bij mannen

een “gebruikersvriendelijkheid” onder controle die verschillende snijtechnieken uit de vrije hand ondersteunt en beheerst.

De unieke Mizutani schaar “Nano Powder Metal” die een krachtig snijgevoel mogelijk maakt.

- ACRO CROSSOVER 125 THINNING CR-1 -

De modelleerschaar van het model "ACRO COSSOVER" is een mix van kapper en kappersambacht . De herensnit, die vaak opent en sluit en gemakkelijk tekenen van vermoeidheid ophoopt, verhoogt het gevoel van stabiliteit en verbetert de handling in dit model. Daarnaast voorkomen het scherpe lemmet van nanopoedermetaal en het gebruik van een dun lemmet verkeerde standen tijdens het werken.

 

Whitney VerMeer “Ik hou van het gebruiksgemak! Ik gebruik momenteel een schaar om door het overgangsgebied te mengen en lijnen te verwijderen. Het model is ook geweldig om de omtrek te verzachten om het een "vaste" look te geven. Dit is geweldig voor iedereen die er niet uit wil zien alsof ze een nieuw kapsel hebben. "

Het model 「ACRO CROSSOVER」 is ontwikkeld voor ultieme creatieve vrijheid en is daarom het ultieme hulpmiddel voor kunstenaars.

 

De CROSSOVER CR-1 Thinning 125 in cijfers:

Verkrijgbaar in de maten: modelleerschaar met 27 tanden
ringmaat duim: horizontaal: 18,5 mm・ verticaal: 21 mm
ringmaat ringvinger: horizontaal: 18 mm ・ verticaal: 18,5 mm

 

WHITNEY VERMEER

Whitney VerMeer is een wereldwijd bekroonde kapperskunstenaar die wordt geroemd om haar conceptueel en architectonisch geïnspireerde haarontwerpen. Ze zet zich ook actief in voor het gelijkheidsbeginsel in de kappers- en kappersbranche.

Voorafgaand aan haar stage als kapper, voltooide Whitney een stage in cosmetica, waar ze haar traditionele technieken leerde om haar unieke en steeds evoluerende vaardigheden te verbeteren. Ze heeft een geavanceerd kapperscurriculum ontwikkeld en geïmplementeerd voor L'Oréal, Andis Company en MIZUTANI SCISSORS.

 

Ons Nano Powder Metal®, dat is vervaardigd volgens het nieuwe HIP (Hot Isostatic Pressing) productieproces, is een staal gemaakt van een fijn poeder op nanoniveau. Het gelijkmatig korrelige poeder wordt uitgehard bij extreem hoge temperatuur en druk, waarbij vrijwel alle vulstoffen en onzuiverheden worden verwijderd. Deze methode wordt gebruikt bij de precisieproductie van items zoals Blu-ray Disc-mallen die een hoge mate van zuiverheid vereisen. Om de ideale haarknipschaar te maken, hebben we bij MIZUTANI ons eigen onderzoek gedaan met dit materiaal en een schaar ontwikkeld met mesjes die kracht combineren met een lange levensduur en ultieme scherpte.

0.0 0 Reviews
Leave review
Rate
Upload Photos
Cancel

Schaar type                     Snijden schaar

Links-of rechtshandig      Rechtshandig

Stelschroef                      Platte schroef

Serie                                Acro

Gebruik                            Zware textuur 15 ~ 25%

Grootte                             5527