Uw winkelwagen is leeg.

Acro Crossover Black Edition CA-1

Productcode: MI68

Prijs: €1.203,95

Beschikbare opties

* Lengte:

 

– ACRO CROSSOVER BLACK EDITION CA-1 –

De 3voudig XG-PROTECT-coating op de bovenkant van de CROSSOVER „Anti Virus“ vermindert de vemenigvuldiging van virussen en bacterieën en verlengt de antivirale en antibacteriële akterien werking.

De antibactiriele coating van de CROSSOVER 'anti virus' werkt meer dan 2 keer zo sterk als andere gecoate scharen. Hij is hygienischer en zekerder dan andere wel of niet gecoate scharen. De bekende Nano-powder ogen en bladen bieden de schaar dezelfde belastbaarheid en scherpte die men gewend is.

 

XG-PROTECT ist 25-mal dicker als Glasbeschichtung, die Beschichtung Wirkung länger aufrechterhält. Es kann gesagt werden, dass die CROSSOVER Anti Virus dank ihrer Beschichtung eine sicherere und vertrauenswürdige Schere auf antivirale / antibakterielle Leistung ist.

Es wurde bestätigt, dass Viren und Bakterien wie Infruenza, O-157, Staphylococcus, MRSA, FCV und Schimmelpilze bei antiviralen/antibakteriellen Tests um 99,9% reduziert werden, was die Wirksamkeit von XG-PROTECT belegt.
CROSSOVER Anti Virus hat nämlich einen gewissen Vorteil bei der antiviralen / antibakteriellen Leistung im Vergleich zu anderen Scheren.

De antibacteriële werking kan variëren! Aan deze cijfers zijn geen rechten te ontlenen.

 

The Society of International sustaining growth for Antimicrobial Articles (SIAA) is an organization of manufacturers and antimicrobial testing institutions of antimicrobial agents,  fungicides, and treated Kohkin/Boukabi products whose goal is the popularization of appropriately treated and secure Kohkin/Boukabi products. With the opinions of  industry and customer representatives, specialists, and the government, SIAA maintains rules governing the quality and safety of treated Kohkin products and certifies the labeling and use of SIAA marks, symbols for the security of products that comply with the rules and standards.
https://www.kohkin.net/en_index.html

- CROSSOVER - 

"Een schaar die mijn gevoeligheid inspireert" (Whitney VerMeer)

Over de hele wereld vindt een nieuwe golf van haarontwerp plaats die kappers en kappers overspoelt.

De cross-over stijl, die een breed scala aan haarontwerpen combineert, begint zichzelf te vestigen als mainstream in de Verenigde Staten. Mizutani Scissors Japan nam deze stijl en ontwikkelde een model om aan de behoeften van de stijl te voldoen. Whitney VerMeer is een wereldwijde leider van seminars. Ze sloot zich aan bij de onderzoeksafdeling van Mizutani Scissors Japan en samen ontwikkelden ze de “ACRO CROSSOVER”.

Het optimale model voor de cross-over-stijl omvat:

  • een “stabiel gevoel” wat belangrijk is voor de techniek van “over-the-top” knippen bij mannen
  • een “gebruikersvriendelijkheid” onder controle die verschillende snijtechnieken uit de vrije hand ondersteunt en beheerst.
  • De unieke Mizutani schaar “Nano Powder Metal” die een krachtig snijgevoel mogelijk maakt.

 

Schaar type

Knip schaar

Links-of rechtshandig zijn

Rechtshandig

Stelschroef

Platte schroef

serie

Acro

gebruik Blunt Cutting
grootte

5,7, 6,2, 6,7

De CROSSOVER CR-2 in cijfers:

Verkrijgbaar in de maten: 5,7 / 6,2 / 6,7
Ringmaat duim : horizontaal: 15 mm・ verticaal: 20 mm
Ringmaat ringvinger : horizontaal: 18 mm ・ verticaal: 18,5 mm

 

WHITNEY VERMEER

Whitney VerMeer is een wereldwijd bekroonde kapperskunstenaar die wordt geroemd om haar conceptueel en architectonisch geïnspireerde haarontwerpen. Ze zet zich ook actief in voor het gelijkheidsbeginsel in de kappers- en kappersbranche.

Voorafgaand aan haar stage als kapper, voltooide Whitney een stage in cosmetica, waar ze haar traditionele technieken leerde om haar unieke en steeds evoluerende vaardigheden te verbeteren. Ze heeft een geavanceerd kapperscurriculum ontwikkeld en geïmplementeerd voor L'Oréal, Andis Company en MIZUTANI SCISSORS.

 

Ons Nano Powder Metal®, dat is vervaardigd met behulp van het nieuwe HIP (Hot Isostatic Pressing) productieproces, is een staal gemaakt van een fijn poeder op nanoniveau. Het gelijkmatig korrelige poeder wordt bij extreem hoge temperatuur en druk uitgehard, waarbij vrijwel alle vulstoffen en onzuiverheden worden verwijderd. Deze methode wordt gebruikt bij de precisieproductie van items zoals Blu-ray Disc-mallen die een hoge mate van zuiverheid vereisen. Om de ideale haarknipschaar te maken, hebben we bij MIZUTANI ons eigen onderzoek gedaan met dit materiaal en een schaar ontwikkeld met mesjes die kracht combineren met een lange levensduur en ultieme scherpte.

Het model 「ACRO CROSSOVER」 is ontwikkeld voor ultieme creatieve vrijheid en is daarom het ultieme hulpmiddel voor kunstenaars.