Uw winkelwagen is leeg.

Acro Z

Productcode: Mi5

Prijs: €1.001,88

Beschikbare opties

* Lengte:

De Acro Z is gemaakt van Nano Powder Metal, dit metaal bestaat uit zeer kleine deeltjes staal. Slechts 30 micrometer groot, dit is 30 duizendste van een millimeter groot. De levensduur van de Acro Z is tot 4 keer langer. Slijpen is bijna niet nodig. Een schaar 'voor het leven'! Door gebruik van een kogellager is er zeer weinig wrijving tussen de bladen. Deze schaar knipt niet maar glijd door het haar. Ergonomisch vorm gegeven, een aanrader voor elke creatieve hairstylist.

Ons Nano Powder Metal®, dat is vervaardigd volgens het nieuwe HIP (Hot Isostatic Pressing) productieproces, is een staal gemaakt van een fijn poeder op nanoniveau. Het gelijkmatig korrelige poeder wordt uitgehard bij extreem hoge temperatuur en druk, waarbij vrijwel alle vulstoffen en onzuiverheden worden verwijderd. Deze methode wordt gebruikt bij de precisieproductie van items zoals Blu-ray Disc-mallen die een hoge mate van zuiverheid vereisen. Om de ideale kappersschaar te maken, hebben we bij MIZUTANI ons eigen onderzoek gedaan met dit materiaal en een schaar ontwikkeld met snijbladen die kracht combineren met een lange levensduur en ultieme scherpte.

 

Het is een klein precisiekogellager van metaal met een uitstekende axiale belastbaarheid. Door hun constructie, die ook radiaal draagvermogen mogelijk maakt, opent en sluit de schaar zeer gemakkelijk. Dit vermindert de belasting van de handen en draagt ​​bij aan de lange levensduur van de snijbladen. Door de combinatie van roestwerende eigenschappen en duurzaamheid als vanzelfsprekend, zijn deze lagers een Japans product.

 

De handvatten zijn ontworpen om er niet-metaalachtig, levendig en organisch uit te zien. U kunt zelfs wat warmte voelen van de driedimensionaal gedraaide handgrepen. Als je ze eenmaal hebt aangeraakt, wil je ze niet meer loslaten.

Deze originele afstelsleutel van MIZUTANI is uitsluitend bedoeld voor onze UFO-schroeven om de spanning correct in te stellen. Bij alle modellen wordt hij geleverd met een platte schroef.f

Schaar type

Knip schaar

Links-of rechtshandig zijn

Rechtshandig

serie

Acro

Stelschroef

Platte schroef

gebruik

Blunt Cutting en Slicen 

grootte

5,5, 6,0, 6,5, 7,0