Uw winkelwagen is leeg.

Sword D17

Productcode: Mi3

Prijs: €965,58

Beschikbare opties

* Lengte:

Sword D17, door de platte opbouw en de speciale manier waarop de bladen zijn geslepen geeft de D17 het hoogste slice- en knipcomfort. Speciale Teflon schijven zorgen voor een altijd soepele loop. De D17 met Hamaguri snijbladen en ergonomisch vormgegeven handgreep: een verlengstuk van je hand!

De "SWORD" -serie is gemaakt met uw hand in gedachten.
Deze bijna sierlijke serie kenmerkt zich door elegantie en functionaliteit. 
De organisch gevormde handgreep is ergonomisch ontwikkeld en zo ontworpen
dat uw hand zo min mogelijk wordt belast. De precieze interne componenten, inclusief
de lagers, zorgen voor een soepel gevoel van openen en sluiten.
De  Sword D-17  ondersteunt een comfortabele 'knip' in elke situatie.

Mizutani schaarzwaard D-17 constructie

Er worden lagers van "carbon" - ook wel koolstofhars genoemd - gebruikt, die worden gekenmerkt door minimale wrijving en slijtage. Deze koolstoflagers zijn in de draaischroef gemonteerd om een ​​soepel en soepel gevoel te creëren wanneer de bladen openen en sluiten.

 

Deze lagers worden gemaakt door elk lager afzonderlijk te schrapen met behulp van een harsmateriaal met uitstekende mechanische eigenschappen. Hun bewegingsvrijheid en flexibiliteit zorgen voor een ideale knipervaring en beschermen de schaar tegen slijtage. De originele Mizutani-lagers zijn zacht voor zowel onze scharen als hun gebruikers.

 

Deze compacte en eenvoudig te draaien platte schroevendraaier voor UFO-schroeven is plat. Deze schroevendraaier wordt bij alle scharen met de getoonde markering meegeleverd.

 

De handvatten zijn ontworpen om er niet-metaalachtig, levendig en organisch uit te zien. U kunt zelfs wat warmte voelen van de driedimensionaal gedraaide handgrepen. Als je ze eenmaal hebt aangeraakt, wil je ze niet meer loslaten.

Schaar type

Knip schaar

Links-of rechtshandig zijn

Rechtshandig

serie

Sword

Stelschroef

Verhoogde schroef

gebruik

Blunt Cutting/ Slicen 

grootte

5,7, 6,2, 6,7