Uw winkelwagen is leeg.

DB20 Sword

Productcode: Mi2

Prijs: €1.047,86

Beschikbare opties

* Lengte:

De DB20 Sword is gemaakt van Nano Powder Metal. Langdurig plezier zul je dus zeker hebben omdat de slijtage minimaal is. Hij is ergonomisch vorm gegeven en uitgerust met een zichtbaar kogellager. Verkrijgbaar in 4 verschillende lengtes.

De  Sword DB-20  - een echte allrounder: voor de overgang, voor stompe sneden en grof haar.
Dit model laat het haar niet ontsnappen en snijdt perfecte rechte lijnen. Een krachtige tool wordt vooral aanbevolen voor stylisten met veel mannelijke klanten. Deze schaar is gemaakt van nanopoedermetaal en grijpt het haar scherp zonder het te beschadigen.
Het speciale kogellager van de DB-20 maakt ook soepele sneden mogelijk.

 

Het is een klein precisie metalen kogellager met uitstekende axiale belastbaarheid. Door hun ontwerp, dat ook radiaal draagvermogen mogelijk maakt, opent en sluit de schaar uiterst eenvoudig. Dit vermindert de belasting van de handen en draagt ​​bij aan de lange levensduur van de snijkanten. Deze lagers combineren vanzelfsprekend roestwerende eigenschappen en duurzaamheid en zijn een Japans product.

Er worden lagers van "koolstof" - ook wel koolstofhars genoemd - gebruikt, die worden gekenmerkt door minimale wrijving en slijtage. Deze koolstoflagers zijn in de draaischroef gemonteerd om een ​​soepel en soepel gevoel te creëren bij het openen en sluiten van de messen.

 

Deze lagers worden gemaakt door elk lager afzonderlijk te schrapen met een harsmateriaal met uitstekende mechanische eigenschappen. Hun gladheid en flexibiliteit zorgen voor een ideale knipervaring en beschermen de schaar tegen slijtage. De originele Mizutani-lagers zijn zacht voor zowel onze schaar als hun gebruikers.

 

Deze compacte en eenvoudig te draaien platte schroevendraaier voor UFO-schroeven is plat. Deze schroevendraaier wordt bij alle scharen geleverd met de getoonde markering.