Slijpservice

 

De Slijpservice van Franx equip geschied via geaccrediteerde slijpers van Mizutani. Dit houdt in dat wij uw scharen opsturen naar de werkplaats van Mizutani te Duitsland. Onze verzendingen zijn verzekerd voor de verzending van Duitsland en retour naar Franx Equip te Oldenzaal. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending naar Franx Equip te Oldenzaal. Het advies is dit aangetekend te doen. Scharen zijn een kostbaar bezit waar u zuinig mee om wilt gaan.

 

Wij behandelen uw scharen met de grootste zorg.

 

Op het bestellformulier kunt u uw adresgegevens, het aantal scharen en per schaar een omschrijving invoeren. Hoe zorgvuldiger u dit invult hoe makkelijker het is om bij een eventueel calamiteit u te helpen. U sluit uw bestelling af door op de knop afdrukken en bestellen te drukken, U krijgt twee uitdraaien van de Slijpservice opdracht. 1 klantkopie voor uw administratie en het verzendexemplaar welke u bij de verzending van Franx equip moet voegen. Dit geeft ons de mogelijkheid om bij ontvangst uw zending te controleren. Ieder Slijpbeurtopdracht krijgt een uniek opdrachtnummer, welke op uw klantkopie staat. Wij verzoeken u dit nummer bij de hand te houden, mocht u vragen hebben over uw service opdracht. Bij het invullen van een email adres zorgen wij ook voor een bevestig van de opdracht per email. Ook daar zal het opdrachtnummer vermeld zijn.

 

Heeft u meer dan 5 scharen voor een slijpbeurt, dan vragen wij even contact op te nemen voor een speciale prijs. Wij willen dat u meegeniet van korting op de verzendkosten.

 

U kunt contact opnemen via: service@franxequip of +316 19309150

Slijpservice Mizutani
Add to Wishlist

Slijpservice Mizutani

59,95
Selecteer een optie